Qui sóc?

Sóc la Gemma Jurado, mare, educadora i terapeuta emocional. M’apassiona el món interior dels infants i gaudeixo acompanyant a pares i a fills a créixer emocionalment amb disciplina positiva i intel·ligència. emocional

Els meus dos fills, l’Arnau i la Jana, són els meus grans mestres i em porten a voler aprendre, experimentar i gaudir del gran repte d’educar conscientment des de l’amor, la responsabilitat i el respecte.

Sóc especialista en bioneuroemoció (IEBNE), educadora experta en intel·ligència emocional per a infants i disciplina positiva per a pares (Instituto SIAC)  i resolució de conflictes des de la no-violència (UNIR).

Durant els últims 5 anys compagino el taller extraescolar d’Exploradors Emocionals per a nens de 3 a 12 anys amb l’assessorament familiar en criança positiva.

M’agrada estudiar, investigar, llegir, trobar… és per això que sempre em trobareu en constant aprenentatge. Actualment estic cursant el graduat en pedagogia a distància.

Ara inicio una nova etapa digital des de la qual vull compartir les meves experiències i aprenentatges amb tots els pares i les mares interessats en la criança positiva i en educar als vostres fills i filles des de l’amor, la presència i el respecte amb una comunicació oberta, sincera, sense crits ni castics.

 

Què més?

 M’agrada ballar i moure el cos al ritme de la música.

Sóc una gran amant dels animals i segueixo una alimentació “flexivegetariana”.

● El respecte és un dels valors més importants a la meva vida.

● M’apassiona la xocolata, com més fosca millor!

● Medito mentre camino per la natura, m’ajuda a planificar i a ordenar les idees.

● M’encanten les abraçades d’aquells que estimo.

 

Benvinguts a aquest espai. Sigueu lliures per opinar i col·laborar, entre tots el farem millor!