Qui sóc?

Hola a tots!

Sóc la Gemma, mare, educadora i terapeuta emocional. M’apassiona el món interior dels infants i gaudeixo ajudant a les famílies a educar segons les bases de l’Educació Emocional i la Disciplina Positiva.

Sóc fundadora i facilitadora del programa “Exploradors emocionals” per a nens d’infantil i primària, co-creadora del “Repte Educar en Positiu” per a pares, creadora del taller per a famílies “La caixa de les Emocions” i monitora de lleure i acompanyant d’aula de nens amb necessitats educatives especials.

En els meus tallers comparteixo eines pràctiques per a connectar amb els nostres fills i saber realitzar un correcte acompanyament emocional utilitzant eines de Disciplina Positiva, Educació Emocional, Mindfulness i Ioga.

La meva passió per l’educació respectuosa i conscient neix fa tretze anys amb el naixement del primer dels meus dos meravellosos fills. Ells segueixen sent, el dia d’avui, el meu motor de creixement i els meus grans mestres.

El meu major desig és transmetre a les famílies les eines que m’han ajudat durant l’etapa de criança infantil dels meus fills, així com oferir un espai respectuós, amorós i amable per a tots els nens que tinc el privilegi d’acompanyar.

Confio plenament en la bondat i la saviesa dels nens. Ajudem-los a convertir-se en adolescents i adults emocionalment competents capaços de viure una vida plena!

 

 

 

 

 

 

 

 

Què més?

 M’agrada ballar i moure el cos al ritme de la música.

Sóc una gran amant dels animals i segueixo una alimentació “flexivegetariana”.

● El respecte és un dels valors més importants a la meva vida.

● M’apassiona la xocolata, com més fosca millor!

● Medito mentre camino per la natura, m’ajuda a planificar i a ordenar les idees.

● M’encanten les abraçades d’aquells que estimo.

 

Benvinguts a aquest espai. Sigueu lliures per opinar i col·laborar, entre tots el farem millor!

 

GRACIAS

POR SUBSCRIBIRTE!