Assessorament

● Us agradaria incorporar els principis de la Criança Respectuosa i la Disciplina Positiva per educar des de l’amor, el respecte i la comunicació positiva?

● Voldríeu atendre adequadament les necessitats dels vostres fills i filles i ensenyar-los a gestionar correctament les seves emocions?

● Necessiteu crear o restablir l’harmonia dins de la vostra família?

 

ASSESSORAMENT EN CRIANÇA RESPECTUOSA I DISCIPLINA POSITIVA

T’ofereixo un espai d’assessorament personalitzat presencial o online amb una durada de 90 minuts.

En què consisteix una sessió d’assessorament?

Es tracta d’una sessió de 90 minuts totalment personalitzada i enfocada a rebre orientació i recursos pràctics per educar els teus fills segons les directrius de la Criança Respectuosa, la Disciplina Positiva i l’Educació Emocional.

 Rebras per part meva un tracte respectuós i una escolta activa lliure de judicis. Trobaras algú amb qui xerrar obertament dels teus sentiments i emocions.

● Pots triar per fer la sessió presencial (si et trobes a Sant Cugat, Vallvidrera, Rubí, Cerdanyola, St. Quirze o Bellaterra) o bé online amb Skype.

 El preu de la sessió d’assessorament és de 50€ i el pagament es pot realitzar per transferència bancària, PayPal o en efectiu si la trobada és presencial.

 

ACOMPANYAMET EN CRIANÇA RESPECTUOSA I DISCIPLINA POSITIVA

Si el que necessites és sentir-te acompanyat en el teu procés de transformació i creixement familiar pots triar l’acompanyament en Criança Respectuosa i Disciplina Positiva.

En què consisteix el pack d’acompanyament?

Es tracta d’un conjunt de 4 sessions destinades a marcar un nou enfoc en la criança dels vostres fills i filles.

● Rebreu un acompanyament personalitzat durant 4 setmanes amb el qual aconseguireu conèìxer millor el vostre món emocional així com el del vostres fills i filles.

● Coneixereu l’etapa madurativa dels vostres infants i aprendreu a detectar les possibles necessitats insatisfetes que s’amaguen darrere de certes conductes.

● Identificareu el vostre estil parental i analitzareu les vostres debilitats i les vostres fortalesses a l’hora d’educar.

● Descubrireu eines pràctiques i efectives per transformar la manera actual d’educar en una nova forma d’acompanyar des de l’amor i el respecte.

● Rebras per part meva un tracte respectuós i una escolta activa lliure de judicis. Trobaras algú amb qui xerrar obertament dels teus sentiments i emocions.

● Pots triar per fer la sessió presencial (si et trobes a Sant Cugat, Vallvidrera, Rubí, Cerdanyola, St. Quirze o Bellaterra) o bé online amb Skype.

● El preu del pack d’acompanyament és de 150€ obtenint un descompte del 25% sobre el preu de la sessió individual. El pagament es pot realitzar per transferència bancària, PayPal o en efectiu si la trobada és presencial.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GRACIAS

POR SUBSCRIBIRTE!